Tuinkachels

Levertijden en verzending van de Syb RVS tuinachel.
Al onze RVS tuinkachels worden na bestelling vervaardigd, een levertijd kunnen wij daarom niet geven. Indicatie levertijd 10 werkdagen. De minimale verzendkosten zijn € 62,- (palletplaats).

De Syb RVS tuinachel is gemaakt van hoogwaardig RVS en is bestand tegen hoge temperaturen en regenwater.  Wordt de RVS tuinkachel naarmate gebruik: koper, blauw, bruin en paars? Dat klopt! RVS neemt dit kleurenpallet aan wanneer RVS wordt verhit wat een verrassend effect geeft.
De Syb RVS Tuinkachel rond diameter 40 cm is verkrijgbaar met diverse opties. 
Dankzij de handvatten kan je deze lichtgewicht haard makkelijk verplaatsen en de haard staat stevig op de grond door zijn 3 x 40 mm diameter poten.

Zomer en winter.
Genietend van uw tuinhaard, in zomer en winter, van een behaaglijke warmte. Wat is een nu chiller dat ‘s avonds extra lang buiten zitten dankzij de verrukkelijke warmte die de haard af geeft.

Met een mooie Syb RVS tuinkachel rond 40 cm, maak je een chille plek in de tuin of op het terras. Bovendien maakt een buitenhaard het mogelijk om nog lekker lang buiten te blijven zitten wanneer het ‘s avonds afkoelt.


Buitenhaarden voor warmte en sfeer in de tuin of op het terras.
Uw tuinhaard wordt met hout gestookt en kan ook worden gebruikt als bbq. De behaaglijke kachel is ook een echte blikvanger. De Syb RVS tuinkachel is snel en gemakkelijk aan te steken.

Stoken
Stook alleen onbehandeld hout in uw RVS tuinkachel. Begin rustig met stoken, dus niet teveel hout in een keer, bouw het op. Uw kachel moet warm worden om een goede trek in uw schoorsteen te krijgen. Wanneer u goed warm stookt is er geen rookontwikkeling.

Tuinkachels, Tuinkachel, Tuinhaarden, Tuinhaard, Buitenkachel, Buitenkachels, Buitenhaarden, Buitenhaard, Terrasverwarming, Houtkachels, Houtkachel, Houthaarden, Houthaard, Bierfusten, Bierfust, Vuurkorven, Vuurkorf , Zwembadkachels, Zwembadkachel.

Toont alle 5 resultaten